Ons team

Afienus Veenstra

Afienus Veenstra

Eigenaar

Mijn naam is Afienus Veenstra en ben eigenaar en initiatiefnemer van Lucky Sport en ONS Lucky Sportkinderopvang.

Ik ben het bedrijf in 2016 begonnen met het geven van sportworkshops, lessenreeksen en sportieve kinderfeestjes. Van een aantal opdracht per jaar voeren we nu werkelijks lessenreeksen uit in Amsterdam (scholen) en komen er ook nog steeds andere opdrachten binnen als kinderfeestjes.

In het najaar 2017 ben ik begonnen met de voorbereidingen voor de kinderopvang. Een samenwerking aangegaan met Opvang Nieuwe Stijl (ONS) die mij ondersteund in de exploitatie van opvang. Samen met ONS en Janel het beleid geschreven en bepaald wat mijn visie is op de sportopvang. En sinds 12 febr. 2018 gaan we dan echt open.

Mij kun je terug vinden tijdens opdrachten van Lucky Sport of op de groep als pedagogisch medewerker op de Sport-BSO.

Janel van Dalfzen

Janel van Dalfzen

Beleidsmedewerker

Mijn naam is Janel. Ik ben 26 jaar en werkzaam bij ONS Lucky als beleidsmedewerker en als pedagogisch medewerkster op de speel-leergroep (peutergroep). Ik ben afgestudeerd aan de PABO met als specialisme 'het jonge kind'. Naast deze werkzaamheden werk ik al een aantal jaar als leerkracht in het basisonderwijs. Ook ben ik moeder van twee geweldige jongens, die zelf met veel plezier naar ONS Lucky gaan. Ik houd van klussen, sporten, dansen, zingen en creatief bezig zijn. Met mijn creativiteit en enthousiasme weet ik elke dag tot een feestje te maken.

Soman Fakhri

Soman Fakhri

Pedagogisch medewerker

Hierbij wil ik graag mezelf aan u voorstellen. Mijn naam is Soman Fakhri en ik ben 26 jaar oud. Woonachtig in het prachtige stad: Kampen. Ik ben als Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener afgestudeerd. Hiervoor heb ik de opleiding Pedagogisch medewerker afgerond en behaald. Zo ben ik het afgelopen jaren aan het werk geweest als internationale Nanny In Antwerpen en hiervoor als pedagogische medewerker bij 2Samen in Den-Haag. De komende tijden ga ik aan het werk als pedagogisch medewerker bij BSO, ONS Lucky Sportkinderopvang. Daar zal ik mijn werkzaamheden met hart en ziel verrichten. In mijn vrije tijd kook ik graag thuis en vind het heerlijk om lekker te sporten. Dansen vind ik het aller leukste sport en heb in het verleden veel danslessen gegeven. Dit heb ik op basisscholen gedaan.

Denice de Vries

Denice de Vries

Pedagogisch Medewerker (sport)

Mijn naam is Denice de Vries, 24 jaar en ik woon in Kampen. Ik zit in het laatste jaar van mijn studie leraar lichamelijke opvoeding op Windesheim. In juli hoop ik mijn diploma in ontvangst te kunnen nemen, om mij daarna volledig op het werken te kunnen gaan richten. Van jongs af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken. Kinderen geven zoveel energie en positiviteit. Dat maakt mij enthousiast om elke dag weer naar mijn werk te gaan. Ik vind het leuk om activiteiten met kinderen te doen in de vorm van creativiteit, sport, muziek en vrije tijd. Ik heb er veel zin in om van start te gaan!