Sport, Spelen & Ontwikkelen 

ONS Lucky gelooft in een goede combinatie van sport, spel(en), bewegen en de normen en waarden die daarbij horen tot een goede ontwikkeling van het kind. Daarnaast zorgt ONS Lucky met de volgende punten voor structuur en duidelijkheid op de opvang.

·        Opvang bieden door vaste pedagogisch medewerkers… ·        Waardoor kinderen in een stabiele omgeving opvang krijgen…·        Waarbij sport, spelen en ontwikkelen hand in hand gaan.

Naast Sport en Spel zorgen we voor een veilige en sfeervolle groepsruimte waar de kinderen op hun eigen manier zich kunnen ontwikkelen en spelen. Hier hebben de kinderen dan ook veel vrijheid. Tijdens sport & spel stimuleren we het gezond bewegen, samenwerken/spelen en natuurlijk gewoon lekker je gang gaan. Tijdens deze momenten is er meer structuur in verband met veiligheid. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen leren dat sporten afhankelijk is van regels en deze per sport verschillen. Zo zijn er bij voetbal bijvoorbeeld andere regels dan bij turnen of judoën. Hierboven gelden de normen en waarden van ONS Lucky.