Pedagogisch medewerker                       vacaturenummer: 2017-001
Sportieve Buitenschoolse Opvang

ONS Lucky Sportkinderopvang opent haar deuren in januari 2018 en is daarmee de eerste sportieve BSO in Kampen. De stamgroep is gevestigd binnen het wijkcentrum van Brunnepe. Hier heeft ONS Lucky een eigen ruimte. Daarnaast maken wij gebruik van het Cruijff Court en de bijgelegen speeltuin voor buiten spelen en andere buitenactiviteiten. Voor de binnenactiviteiten maken we gebruik van de sporthal naast het wijkcentrum

ONS Lucky is een nieuwe kinderopvang in Kampen die zich profileert in sport en bewegen. Er worden sportactiviteiten, lessenreeksen etc. opgezet. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vrij te bewegen. Heeft een kind een keer geen zin dan is dat geen probleem. Dan kijken we naar een alternatieve bezigheid. We laten hier kinderen zelf in ontdekken en ontwikkelen. Kinderen maken hun eigen keuzes binnen de grenzen van de opvang.

ONS Lucky valt onder Lucky Sport. Lucky Sport houd zich bezig met het geven van workshops, lessenreeksen, kennismakingslessen, sportieve kinderfeestje, etc. Je komt in dienst van Lucky Sport.

ONS Lucky is op zoek naar:
Een pedagogisch medewerker met sportbevoegdheid voor ONS Lucky Sportkinderopvang in Kampen. Daarnaast ben je ook bereid om werkzaamheden binnen Lucky Sport uit te voeren, denk hierbij aan het geven van workshop en lessenreeksen.

Wat houd de functie in?
Samen met je collega(s) ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een vaste groep kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Je neemt initiatief in je dagelijks functioneren en werkt enthousiast samen met kinderen, ouders en collega(s). Je communiceert vlot, eerlijk en respectvol. Daarnaast ben je, indien nodig, inzetbaar voor werkzaamheden van Lucky Sport, zoals het geven van workshop en lessenreeksen.

Gewenst profiel:

  • een afgeronde MBO (minimaal niveau 3) of HBO opleiding;
  • sportbevoegdheid
  • pedagogische kennis (ervaring binnen de kinderopvang is een pré)
  • een zelfstandige, actieve en flexibele werkhouding
  • uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?
Een boeiende en sportieve baan waarbij je nauw betrokken bent bij de opbouw van een geheel nieuwe kinderopvang. Het betreft in beginsel een 0-urenovereenkomst voor 6 maanden met een proeftijd van twee maanden. Bij goed functioneren kan dit worden omgezet naar vaste uren binnen de organisatie. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang (schaal 6).

Over ONS Lucky Sportkinderopvang / Lucky Sport
ONS Lucky staat voor professionele en kindgerichte kinderopvang in een huiselijke omgeving met sport en bewegen als profilering. Er wordt gewerkt vanuit een vast pedagogisch beleid en een kindgerichte aanpak. Dat betekent onder meer dat in eerste instantie gewerkt wordt vanuit het belang, de interesses en behoeftes van het individuele kind. Onze vestiging is huiselijk en sfeervol ingericht zodat een omgeving ontstaat waarbinnen kinderen, ouders en personeel zich gemakkelijk thuis kunnen voelen. De omgangssfeer is informeel en binnen de organisatie wordt gewerkt met een hoge mate van betrokkenheid en inbreng van alle medewerkers. Het is een klein bedrijf die net start, maar wel veel ervaring met zich meebrengt. Iedereen vormt één team, welke functie je ook hebt.

Interesse?
Reageer op deze vacature of stuur je brief en CV per mail naar info@onsllucky.nl, met als onderwerp vacaturenummer 2017-001. Heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Kijk voor meer informatie op onze website: www.onslucky.nl of www.lucky-sport.nl of neem contact met ons op.

Sollicitatieproces: Je kunt schriftelijk reageren tot 10 december 2017. Tussen 11 en 15 december 2017 vinden de gesprekken plaats. Vanuit daar wordt er een keuze gemaakt, en vindt er een 2e gesprek (arbeidsovereenkomst gesprek) plaats.

Soort dienstverband: parttime

Salaris: Conform de CAO Kinderopvang (Schaal 6) €1.943,00 tot €2.652,00 per maand (op basis van een voltijdovereenkomst)

Soort dienstverband: Deeltijd, Tijdelijk, Bepaalde Tijd